OFFICIAL BLOG OF THE SUSTAINABLE LIFESTYLES ACCELERATOR PROJECT - SPAIN (2018-2021) WWW.SUSLIFE.INFO

miércoles, 7 de abril de 2021

SUSLA - disponible en Català!

Des de avui, l'aplicació SUSLA, que permet calcular en 20 minuts la petjada de carboni i material del teu estil de vida, esta disponible en 7 idiomes (anglès, alemany, espanyol, català, danès, finlandès i suec) per la seva aplicació arreu del mon. 

La primera petjada amb la nova versió catalana de SUSLA ha calculat Torsten Masseck, professor de la UPC i un dels inventors de la eina. 

“Estic aplicant SUSLA a casa nostre, i com tothom tenim moltes coses per fer, si volem reduir la nostre petjada de carboni actual. Personalment tinc una petjada de una mica mes de 10 tones de CO2 al any, i he après que un especial impacte te el meu consum de carn. Un hàbit basat en el meu origen alemany, i que costarà de canviar. 
Mes enllà de utilitzar SUSLA personalment, com desenvolupadors de la eina, ens toca també provar-la amb tots detalls, detectar errades, i definir accions addicionals per la seva futura ampliació.
Per això, ara treballarem amb famílies de Sant Cugat del Vallès. Volem provar SUSLA amb moltes persones amb la finalitat de recollir experiències dels d'usuaris i obtenir recomanacions sobre millores.
Sempre hem de considerar que es tracta d’estimacions i aproximacions a la nostre petjada de carboni real, però amb SUSLA es pot aconseguir fer un primer pas en la pròpia transició personal, familiar i col·lectiva cap a una vida més sostenible!”

L'aplicació SUSLA calcula la petjada de carboni i material del propi estil de vida, i ofereix un rang d'accions específiques amb les quals reduir-los, creant un full de ruta personal per a un estil de vida més sostenible.
Comença avui mateix: https://www.susla.app/

No hay comentarios:

Publicar un comentario